Wyświetleń: 3687
Franczyza

Koncept gastronomiczny, który oferuje w swoich lokalach wyłącznie dania kuchni roślinnej (wegańskie).

Sami opracowujemy receptury naszych dań, w tym także bułek do burgerów, które sami pieczemy.

Nasze menu kierujemy do wszystkich zainteresowanych jedzeniem roślinnym.

Oferujemy franczyzę  w zakresie prowadzenia lokalu stacjonarnego, wyspy, bądź foodtruck’a.

Istnieje możliwość – po uzyskaniu koncesji - podawania alkoholu (piwo, wino) powstającego w procesie opartym wyłącznie o składniki roślinne.

Wszystkie dania serwujemy na talerzach porcelanowych.

 

Wsparcie dla Franczyzobiorcy:

 

* pomoc w wyborze odpowiedniej lokalizacji

* przygotowanie lokalu do otwarcia

* szkolenia franczyzobiorcy i obsługi

* wsparcie logistyczne, marketingowe i prawne

* zapewniamy zaopatrzenie z naszej centralnej kuchni

* wsparcie w negocjacjach w zakresie dostaw lokalnych

* pomoc przy codziennym prowadzeniu lokalu

* dostęp do wspólnego systemu informatycznego

* pomoc w działaniach rekrutacyjnych personelu

 

Kwota inwestycji:

 

* ok. 50 tys. zł netto - lokal na ok. 15 miejsc (prace budowlane i wyposażenie)

* ok. 120 tys. zł netto - lokal na ok. 20-25 miejsc

* foodtruck – od ok. 7 tys. zł netto - koszty zależą w głównej mierze od wybranego rodzaju pojazdu (przyczepa lub samochód)